Pierre Vreysenhealer

Wetenschappelijk bewijs: hersenbloedingen

Oproep aan de medische wereld

Contacteer mij

zieke aders

zieke aders : van een slechte bloedcirculatie tot een hersenbloeding

Heel wat patiënten komen met bloedsomloopproblemen naar mijn praktijk. Sommigen hebben een chronisch lage of hoge bloeddruk (ondanks inname van de door de dokter voorgeschreven medicijnen). Anderen hebben last van een slechte bloedcirculatie waardoor handen of voeten het hele jaar door koud zijn of pijnlijk aanvoelen. Velen hebben ook last van de typische aderaandoeningen zoals o.a. flebitis, aambeien, spataders of krampen in de benen.

 

Maar ik krijg ook regelmatig mensen over de vloer bij wie de hersenfuncties door gebrek aan bloedtoevoer werden aangetast (Cerebrovasculaire Aandoening of CVA: onderverdeeld in herseninfarcten en hersenbloedingen). Na een TIA (= voorbijgaande beroerte), een beroerte, een embolie of een hersenbloeding komen mensen naar mijn praktijk. Als de aangestaste lichaamsfuncties ( spraakstoornissen, geheugenstoornissen,verlammingsverschijnselen ...) onvoldoende herstellen, kan ik met mijn energie het genezingsproces ondersteunen en verbeteren. 

Wanneer mensen reeds een herseninfarct of een hersenbloeding gehad hebben, kan mijn energiebehandeling er voor zorgen dat het geen tweede keer voorkomt.Toch wil ik er ook hier op wijzen dat chronische stress zoveel mogelijk vermeden moeten worden. Anders staat de energie die ik geef vrij machteloos. Hoe komt dat? Negatieve energie wint altijd van positieve energie, m.a.w. iets kapotmaken gaat altijd sneller dan iets opbouwen. Meestal is er wel een of ander 'technisch defect' dat aan de basis ligt van een beroerte of een hersenbloeding. Toch vertellen mensen mij vaak dat de onrust in hun hoofd een extra belasting is en de aandoening versneld heeft.

 

Praktijkervaring:  Albert, 52 jaar, had twee hersenbloedingen. Ondanks een gunstige, klassieke revalidatie wilde hij nog meer vooruitgang boeken, vooral op motorisch gebied. Bij het eerste bezoek aan mijn praktijk deed hij de volgende straffe uitspraak: "Ik heb die twee hersenbloedingen zèlf veroorzaakt. Ik kwam (als zelfstandige) 's nachts uit mijn bed om ideeën op papier te zetten. Mijn lichaam heeft dikwijls signalen gegeven dat ik te ver ging."  Na de eerste hersenbloeding dacht hij : "Ik ben er goed vanaf gekomen, zonder verlammingen. Ik kan weer verder werken." De werkdruk stapelde zich al gauw even snel op als voorheen. Na de tweede hersenbloeding kon hij zijn job niet verder uitoefenen door de verlammingen aan de linkerkant van zijn lichaam. Maar de enorme stress bleef. Zijn hoofd voelde altijd onnatuurlijk verhit aan. Pas na een tiental minuten van mijn behandeling zakte de temperatuur naar normale waarden. 

Elke week haalde ik uitvoerig de spanningen uit zijn aura. Daarna kon de energie doorheen zijn hoofd, rug, arm en been stromen. Ik waarschuwde hem vaak voor de gevaren van zijn non-stop gepieker (o.a over zijn gezondheid, de toekomst van zijn gezin... ). Wanneer het hoofd tweemaal een hersenbloeding te verwerken krijgt, is het niet meer opgewassen tegen extra druk. Op een nacht kreeg hij een derde hersenbloeding en hij overleed in het ziekenhuis. Zijn vrouw vertelde me achteraf dat Albert een maand voor zijn dood nog gezegd had: "Vreysen 'zeurt' voortdurend over mijn spanningen, maar eigenlijk heeft hij wel gelijk." Het is het soort inzicht dat helaas altijd te laat komt.  

 

Mensen die met een beroerte en met de gevolgen van verlammingsverschijnselen geconfronteerd worden, voelen zich vaak moedeloos of gefrustreerd. Hun misnoegdheid ventileren ze dikwijls in mijn praktijk. Het gaat er echter niet om dat IK niet begrijp hoe moeilijk het voor hen is! Maar de energiewetten zijn bikkelhard: "Gedachten zijn krachten", wie delen van het lichaam  verwenst (bv. 'stom' been), creëert onmiddellijk spanningen op die plaatsen in de aura (cfr. het item 'spanningen en blokkades' op mijn site). Hoe kan het lichaam er fysiek op vooruit gaan als deze spanningen de energiedoorstroming verhinderen en vanuit de aura hun weg banen in het lichaam? Zonder deze spanningen kan de energie die ik geefde gezondheid van deze mensen een heel stuk vooruit helpen.     

 

De energie die ik doorgeef aan het beschadigde lichaam, kan een enorme bijdrage leveren aan het revalidatieproces na een hersenaandoening. Zij is echter niet opgewassen tegen de destructieve impact van chronische stress, chronische angst, chronisch verdriet, enzovoort. Ik begrijp dat men zware problemen heeft, maar daar heeft je lichaam geen boodschap aan en het is er ook niet tegen bestand. 

Het zieke of herstellende lichaam heeft het al moeilijk met het vervullen van alle lichaamsfuncties. Je moet het dus niet bijkomend overbelasten met kopzorgen of hartzeer.

TOP
Alle rechten voorbehouden Pierre Vreysen - Webontwikkeling en webdesign door Webdoos