Pierre Vreysenhealer

Wetenschappelijk bewijs: hersenbloedingen

Oproep aan de medische wereld

Contacteer mij

menstruatie en vruchtbaarheid

menstruatieklachten en vruchtbaarheidsproblemen

Veel (jonge) vrouwen sukkelen elke maand opnieuw en vaak al jaren met de menstruatie en/of vruchtbaarheid vooraleer ze een alternatieve behandelwijze zoals de mijne aandurven. Wanneer zij uiteindelijk de stap zetten naar mijn praktijk, is het omdat ze onvoldoende baat vinden bij de klassiek-medische aanpak of omdat zij weigeren hun gynaecologische problemen nog langer hormonaal te laten aanpakken. De meest voorkomende vrouwenklachten zijn nochtans vrij gemakkelijk te verbeteren en soms zelfs volledig te verhelpen met mijn energiebehandeling. Men hoeft zich dus niet neer te leggen bij het verdict van de dokter: “je moet er maar mee leren leven“.


Praktijkervaring: Mijn helende energie kan voor heel wat verbetering zorgen bij het premenstrueel syndroom, pijnlijke menstruaties, onregelmatig of teveel bloedverlies, hormonale schommelingen. Ook bij vermoeidheid, hoofdpijn en prikkelbaarheid tijdens de menstruatie kan ik helpen. Het spreekt echter vanzelf dat ik soms minder goede resultaten boek bij, bijvoorbeeld, zeer ernstige vormen van baarmoedervleesbomen. Vrouwen die op latere leeftijd zwanger willen worden en niet voldoende eitjes aanmaken in de eierstokken kan ik ook niet altijd helpen.

Waarom bereik ik soms toch minder goede resultaten? Het voorkomen van een kwaal is veel efficiënter dan het bestrijden ervan. Het is m.a.w. jammer dat de meeste vrouwen pas naar mijn praktijk komen wanneer zij al jaren last hebben van vrij ernstige gynaecologische problemen (een verstoorde vrouwelijke energie resulteert in energetische blokkades ... die dan weer rechtstreeks verantwoordelijk zijn voor bepaalde menstruatie - en andere gezondheidsklachten). Mijn behandeling kan veel beter resultaat geven wannèèr zij heel wat prille gynaecologische storingen de kans ontneemt om zich tot echte stoornissen te ontwikkelen.

Hoe weet een (jonge) vrouw of er bij haar gynaecologische problemen zijn of in de maak zijn? Een vrouw die aandacht heeft voor haar lichaam WEET vaak  vrij vlug wanneer er onrustwekkende storingen optreden in haar gezondheid (op een paar kankers van de vrouwelijke geslachtsorganen na die aanvankelijk weinig of geen klachten geven). Vrouwen hoeven ook geen enkele gynaecologische kwaal zomaar te aanvaarden 'omdat het nu eenmaal hoort, bij het vrouw-zijn'. Dit fabeltje wordt meisjes en vrouwen al een eeuwigheid aangepraat, omdat de meeste klassieke therapieën weinig verbetering van vrouwenklachten te bieden hebben. Een menstruatie hoèft helemaal niet pijnlijk te zijn, een vrouw hoèft er geen dagen voor in bed te liggen om te wachten tot bv. de hormonale migraine-opstoot voorbij is. De energie die ik geef tijdens mijn behandeling ondersteunt het vrouwenlichaam energetisch en doet de menstruatie vlotter verlopen. Zoals reeds vaker vermeld op deze site: via healing kan men de zelf-genezende kracht van het lichaam ondersteunen of kracht bijzetten.

Opmerking: Na de soms noodzakelijke klassieke behandeling door de specialist (een eventueel chirurgische ingreep bij vleesbomen, endometriose, geblokkeerde eileiders,...) kan mijn behandelwijze er achteraf wel voor zorgen dat er gèèn of minder snel nieuwe klachten ontstaan. De meerderheid van de vrouwen in mijn praktijk bevestigt ook dat ze zich -hoewel ze niet allemaal het gewenste eindresultaat bereikt hebben- door de wekelijkse behandelingen toch opmerkelijk beter en energieker voelen. Ze hebben ook veel minder last van allerlei periodieke ongemakken ( onregelmatige bloedingen, één of meerdere dagen per maand in bed moeten blijven, een opgeblazen gevoel hebben,... ).

Vrouwen die 
ongewenst kinderloos zijn, kunnen met mijn helende energie ènkel geholpen worden wanneer het om verminderde vruchtbaarheid gaat, bv. problemen met de eisprong of met de innesteling van het eitje in de baarmoeder, te zwakke nierenergie (cfr. 'de nieren voeden de geslachtsorganen' ( Oosterse geneeskunde),... Vrouwen die onmogelijk op een natuurlijke manier zwanger kunnen worden -door bijvoorbeeld volledig geblokkeerde of vergroeide eileiders- zullen door mijn healing ook niet zwanger kunnen worden. Het is toch logisch dat er bij haperende eileiders eerst een klassieke chirurgische ingreep zal moeten plaatsvinden waarbij de eileiders weer worden geopend. Met mijn energiebehandeling kan ik wèl helpen voorkomen dat eileiders telkens opnieuw geblokkeerd raken na medische ingrepen, door bijvoorbeeld vergroeiingen of littekenweefsel. De energie die ik doorgeef, slaagt er niet in om tègennatuurlijke resultaten af te dwingen. Natuurlijke geneeswijzen kunnen de natuur wel een handje helpen maar kunnen haar zèker niet forceren.

Men kan dus in mijn praktijk wèl terecht met verminderde vruchtbaarheid, maar niet met het soms onomkeerbare feit van onvruchtbaarheid (= wanneer het lichaam het door onomkeerbare 'defecten' of ziekten van o.a. eileiders of eierstokken of baarmoeder niet (meer) toelaat om zwanger te worden).


Toch nog zwanger?


Voor de ondersteuning van de typische zwangerschapsproblemen kunnen vrouwen in mijn praktijk terecht: aanhoudende misselijkheid, vermoeidheid, constipatie, rugklachten, problemen met het bekken, pijnlijke spataders, aambeien, spijsverteringsproblemen,...

Ook de echtgenoten of partners zijn meer dan welkom om hun vrouw te vergezellen naar mijn praktijk en mijn energiebehandeling beter te leren kennen.

Het is ook voor mij een zeer verheugend gebeuren dat ik koppels hun zwangerschapswens help vervullen nadat zij eerst jaren vruchteloos geprobeerd hebben om een kindje te krijgen. Er zijn echter ook vrouwen die door mijn behandeling minder maandelijkse klachten hebben, maar waarbij de energie die ik geef er toch niet in slaagt om een zwangerschap tot stand te brengen of te helpen voldragen. De energiebehandeling kan dan gelukkig wel een enorme bijdrage leveren tijdens de zeer belastende klassieke fertiliteitsbehandelingen zoals o.a. in-vitrofertilisatie ( IVF ).

Door mijn energetische behandelwijze krijgen patiënten ook geestelijke/emotionele ondersteuning tijdens de klassieke vruchtbaarheidsbehandelingen. Vrouwen voelen zich veel minder onderhevig aan stemmingswisselingen die de maandenlange zware hormonenkuur veroorzaakt.

Toch is het een spijtige realiteit dat het bij sommige vrouwen niet mogelijk is om hun kinderwens gerealiseerd te zien (ook niet dmv. healing). Zoals een gynaecoloog het ooit eens treffend verwoordde: " Ondanks ons technisch vernuft moeten wij ons heel vaak schikken naar de intelligentie en de wetten van de natuur ". Ik, als healer kan alleen maar beamen dat de natuurlijke geneeswijzen zich meer dan eens moeten neerleggen... bij die intelligente natuur. Misschien kan de familie of de vriendenkring daar eens aan denken vooraleer zij een kinderloos paar elk jaar opnieuw 'een schoon boeleke' toewensen.  


Bij problemen of storingen die ontstaan tijdens 
de menopauze hoeft men zich evenmin zomaar neer te leggen. Mijn behandeling heeft een sterk ondersteunende werking bij de typische overgangsverschijnselen: 'opvliegers', vermoeidheid, slapeloosheid, stemmingswisselingen, vaginadroogte, incontinentie, botontkalking, baarmoederverzakking of verzakking van de blaas,... Men hoeft helemaal niet te berusten in 'het is de leeftijd'. De vitaliteit van de ouder wordende vrouw kan door de helende energie nog hèèl veel jaren verzekerd worden. Een toverformule? Nee, de energie port het lichaam enkel op een zachte manier aan om beter te functioneren, zoals het dat eigenlijk altijd al had moeten doen.

 

(ook al hoort deze rubriek hier niet thuis:) idem dito voor de menopauze bij de ouder wordende man : ik behandel met succes 'ouderdoms'klachten zoals o.a. gebrek aan vitaliteit. De energie kan er voor zorgen dat een prostaatoperatie vermeden wordt. Ook incontinentie die soms voorkomt na een prostaatoperatie kan ik verminderen of volledig verhelpen, ...

TOP
Alle rechten voorbehouden Pierre Vreysen - Webontwikkeling en webdesign door Webdoos