Pierre Vreysenhealer

Wetenschappelijk bewijs: hersenbloedingen

Oproep aan de medische wereld

Contacteer ons

Healing vrouwelijke seksualiteit

 

                                       De weg naar het midden

 

De eenentwintigste eeuw zien we meer en meer gestalte krijgen als de tijd waarin vrouwen wereldwijd in hun kracht leren staan: niet alleen als partner of als moeder maar als VROUW. Op spiritueel vlak wordt elke mens uitgenodigd zich te verbinden met de Kosmische Moeder - de vrouwelijke energie. Daarnaast krijgt de oproep om in een nieuwe verbondenheid met Moeder Aarde te leven steeds vaker wereldwijd gehoor. 

 

In deze workshop gaat het vooral om het volgende: Hoe vind je als vrouw de weg ( terug ) naar je eigen midden, je gewijde tempel waarin een grote kracht verborgen ligt? In haar schitterende boek " De TAO VAN DE VROUWELIJKE SEKSUALITEIT " - een oefenboek voor vrouwen " besteedt de seksuologe-therapeute Maitreyi D. Piontek ruimschoots aandacht aan de vrouwelijke seksualiteit in de brede zin van het woord en in al haar dimensies. " Is het midden eenmaal met energie opgeladen - zo schrijft Piontek - dan kan hier het innerlijke medicijn ontwikkeld worden ".

Vrouwen leren hun hart openen voor meer liefde, hun lichaam voor een sterkere passie en hun geest voor een groter bewustzijn. De weg is tevens de bestemming:

de vrouwelijke seksualiteit en magie in haar schoonheid en zuiverheid leren vieren en zo een stuk verloren gegane kracht herwinnen.

 

Als ( klank ) healer maakt GRIET dankbaar gebruik van PIONTEKS inzichten om 

 

                                INDIVIDUELE BEGELEIDING EN HELING  

 

                                   AAN VROUWEN VAN 18 TOT 80    

 

te geven zodat zij zich beter in hun vel voelen en zij 

 

HET AFWEZIGE, HET VERLOREN OF HET BESCHADIGDE KONTAKT MET HUN VROUWELIJKE SEKSUALITEIT ZELF LEREN HERSTELLEN EN/OF VERSTERKEN.

 

Wanneer: donderdag- of vrijdagavond ( gemakkelijke kledij aantrekken )

 

Afspraak: enkel telefonisch

 

48,40 Euro voor 45 minuten 

 

 

 BOEKEN VAN EN VOOR VROUWEN   

 

 

- " De kracht van vrouwelijke hormonen - Breng je hormonen in balans en voel je voor altijd jong en gezond - een ontluisterend beeld van borstkanker " door Prof.Dr. Sylvie Demers ( specialiste erfelijkheidsonderzoek  ) zij ontving " Le prix du Gouvernement français pour l' excellence de ses résultats en médecine " ( Standaard Uitgeverij ) 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Alle rechten voorbehouden Pierre Vreysen - Webontwikkeling en webdesign door Webdoos