Pierre Vreysen & Griet Hutsebauthealers

*/ ?>

Wetenschappelijk bewijs: hersenbloedingen

Oproep aan de medische wereld

Contacteer ons

Griet: klankhealing

 

Griet: " Klankhealing of sound healing is misschien wel de allermooiste vorm van healing "

 

In onze praktijk - energie geven door middel van handoplegging - draait alles rond het werken met helende energieën die de fysieke gezondheid en/of het emotionele welzijn zeer sterk kunnen verbeteren of bevorderen. Meer uitleg hierover is te vinden in de overige rubrieken.

In het werk van een healer kan klankhealing een extra dimensie bieden. Vermits klanken een diepgaande en transformerende inwerking hebben op het fysieke lichaam èn op de aura - het geestelijke en emotionele energieveld dat zich rond het fysieke lichaam bevindt en er een kopie van is - heb ik, Griet, me er op toegelegd om het werken met klanken te integreren in mijn werk als healer dat ik al 17 jaar fulltime en met de grootste voldoening beoefen. Ik zet mijn zangstem in op een intuïtieve manier omdat zingen en neuriën velden in de aura in beweging zetten die het hele lichaam van zowel zender ( de klanktherapeut ) als ontvanger ( wie bereid is zich te laten onderdompelen in een helend klankbad ) doen resoneren. Klanken zijn trillingen die het effect van de helende energieën die we doorgeven ( en die op zich vaak ervaren worden als deugddoende, warmte uitstralende golven die door het lichaam opgenomen worden en soms uren later nog voelbaar zijn - het is dus geen kontaktwarmte van de handen ) enorm kunnen versterken.

 

Het unieke aan mijn helende aanpak is dat ik - vanuit mijn zangopleiding ( klassieke solozang bij sopraan Rita Piron en 20 jaar koorlid van het Nieuw Kamerkoor Aalst onder leiding van de Japanse dirigent Hiroshi Gibe † ) - mijn stem als instrument optimaal heb leren gebruiken en dat ik dit talent kan combineren met mijn jarenlange ervaring als intuïtief voelend healer. Tijdens mijn voorbereidende studie heb ik me ook laten inspireren door de warme en haast tastbare klanken van de uitmuntende Amerikaanse soundhealer en genezer Tom Kenyon met zijn unieke ( klank ) meditatie CD's ( cfr. lijst boeiende boeken, DVD's en CD's ).

Mijn dank en waardering gaan hierbij uit naar al diegenen die me jarenlang hebben laten proeven van hun spiritueel geïnspireerde liefde voor de muziek, hun kwalitatief hoogstaande zangtechnisch talent, hun intuItieve kracht en bezieling.

Dank ook aan de Hathors en de Meesters van muziek die mij bij dit werk als klankhealer willen inspireren en ondersteunen en die heel veel waarde hechten aan klanken die rechtstreeks uit de schoonheid van de ziel komen.    

 

Een individuele sessie duurt in totaal 45 minuten ( of 90 minuten ) en na een kort voorbereidend gesprek en een afrondend stiltemoment wordt de sessie volledig gewijd aan de helende inwerking van klanken in combinatie met de healing. 

Kostprijs: 48,40 Euro per drie kwartier

 

Enkel op donderdag- of vrijdagavond om 19u na telefonische afspraak.

Alle rechten voorbehouden Pierre Vreysen - Webontwikkeling en webdesign door Webdoos